De nieuwe HTPC configuraties voor 2020

 

Amersfoort, 03 december 2019

 

De Nieuwe HTPC configuraties voor 2020

 

HDHTPC_MP365-2

 

Het jaar 2019 was voor HDHTPC.NL het jaar van de overgang. We zijn afgelopen zomer verhuisd naar ons nieuwe en veel grotere atelier. Hierdoor hebben we nu de ruimte om door te groeien, grote(re) projecten aan te nemen en ons voor te bereiden op de veranderingen die wij begin 2020 zullen doorvoeren. De veranderingen houden in dat de inhoud van de webshop wordt uitgebreid. Naast onze HTPC's gaat HDHTPC.NL nu ook High-end audiocomponenten, High-end audiokabels en High-end Media Servers verkopen. Hierover leest u begin 2020 meer*.

Om te beginnen heeft de website het afgelopen jaar weinig tot geen aandacht gehad, maar daar is nu verandering in aangebracht. Vanaf heden zijn de nieuwe HTPC configuraties voor 2020 beschikbaar en bestelbaar! Daar zitten een paar leuke features bij:

 

Video:

  • alle HTPC's zijn geschikt voor 4K weergave
  • alle HTPC's met Intel processor zijn geschikt voor Netflix 4K en YouTube 4K

Audio:

  • alle HTPC's met Intel processor zijn geschikt om Native DSD128 analoog via de analoge uitgang af te spelen (front speaker out). U hoeft hiervoor geen losse DAC meer aan te schaffen! Gewoon de HTPC analoog aan uw versterker koppelen, uw software instellen en het speelt
  • alle HTPC's beschikken over een 64bit ASIO driver voor de onboard geluidskaart

 

Momenteel wordt er nog gewerkt aan een HTPC in het compacte formaat. Zodra deze beschikbaar is, wordt deze zonder aankondiging aan de webshop toegevoegd.

 

HDHTPC.NL wenst alle klanten, relaties en bezoekers alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

 

Vriendelijke groet,

HDHTPC.NL
Hét adres voor uw Home Theatre Computer

 

* Wil je dit nieuws als eerste lezen, dan kunt u zich aanmelden als nieuwe klant. Geef hierbij dan aan dat u de nieuwsbrief m.b.t. nieuwe producten wilt ontvangen.