vM HDHTPC (2015)

vM HDHTPC (2015)

Amersfoort, 5 oktober 2015

 

De vM HDHTPC (2015) is gereed!

 

Na het enorme succes met onze vM HDHTPC kon het natuurlijk niet uitblijven en is het anno 2015 tijd voor een update (MKII) van deze speciale audiofiele en videofiele HTPC: de vM HDHTPC (2015).

 

Waarom zou je iets veranderen als het goed is, vraagt u zich misschien af. Welnu, dat heeft meerdere redenen:

1. Computerhardware verandert razend snel en soms zitten daar ontwikkelingen bij die iets kunnen toevoegen aan het product.
2. De software, denk bijvoorbeeld aan Windows 10, verandert continu en vraagt geregeld om een update.

3. De uitdaging om de vM HDHTPC audiofiel en videofiel nóg beter te maken.

 

Verder hebben wij gemeend om ook de Intel liefhebbers tegemoet te moeten komen en hebbenwij in samenwerking met Van Medevoort Audio ook een vM HDHTPC op het Intel platform ontwikkeld. De VM HDHTPC is er daarom nu in twee varianten:

1. vM HDHTPC (2015) AMD
2. vM HDHTPC (2015) Intel

Voor beide platforms geldt dat deze klank- en beeldtechnisch op hetzelfde hoge niveau zitten. Welk type uw voorkeur ook heeft, u kunt altijd uit meerdere processoren, SSD's en harde schijven kiezen. U kunt uw vM HDHTPC daarmee zo krachtig en luxueus maken als u zelf wenst.

 

Kijk op de productpagina van de vM HDHTPC 2015 voor de verschillende producten en alle (technische) details.

 

Welke type of uitvoering u ook kiest, de vM HDHTPC (2015) wordt geïnstalleerd geleverd met Windows 10 Home (64bit), Foobar2000, Cyberlink PowerDVD 12, Exact Audio Copy en Kodi. Met deze softwarebundel bent u in staat om al uw media in de hoogst mogelijke kwaliteit af te spelen.

 

De vM HDHTPC 2015 is per direct leverbaar.

 

Vriendelijke groet,
 

HDHTPC.NL
Hét adres voor uw Home Theatre Computer