vM HDHTPC op PCMag.com

vM HDHTPC op PCMag.com

Amersfoort, 24 juli 2014

 

De vM HDHTPC ook op
PCMag.com getest

 

In juli 2014 is de vM HDHTPC door PCMag.com gereviewd en scoort EXCELLENT!

In samenwerking met Van Medevoort Audio, ontwerper en producent van Van Medevoort, een van de meest gerenommeerde merken op de audiomarkt wereldwijd, hebben wij een écht audio- en videofiele HTPC ontwikkeld, de vM HDHTPC.

De vM HDHTPC is door Van Medevoort Audio onder handen genomen en op veel punten elektrisch en mechanisch gemodificeerd; van moederbord tot voeding, van Blu-ray drive tot de processor omgeving en van de voetjes tot het deksel van de behuizing.

 

Conclusie PCMag.com
"Wie graag een muzikale, degelijk gebouwde en geavanceerde HTPC wil aanschaffen die de komende jaren prima dienst kan doen, zal zeker de speciale vM HDHTPC in overweging moeten nemen. De HTPC is keurig gebouwd en biedt dankzij een speciale modificatie van Audioart een scherper en natuurlijker beeld en hoorbaar meer muzikale verfijning dan menig andere htpc"

 

ACTIE
Gedurende de maanden augustus en september 2014 krijgt u via HDHTPC.NL € 50,- reviewkorting op de aanschaf van een vM HDHTPC. Kijk hier voor de modellen en specificaties.

Bent u nog niet overtuigd? Laat u overtuigen tijdens een demonstratie of luistersessie voordat u beslist. Een demonstratie van de vM HDHTPC kan bij HDHTPC.NL in Amersfoort, echter uitsluitend op afspraak.

 

Vriendelijke groet,
Sales-Team

 

HDHTPC.NL
Hét adres voor uw Home Theatre Computer